Akció!

Juice – Kreatin monohidrát

(2 vásárlói értékelés)

Original price was: 9,790Ft.Current price is: 7,190Ft.

Kreatin-monohidrát
Étrend-kiegészítő / Tiszta tömeg: 500 g ℮
147 adagot tartalmaz

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

EURÓPÁBAN
GYÁRTOTT

GYORS
KISZÁLLÍTÁS

AZONNAL
RAKTÁRON

KÁRTYÁS
FIZETÉS

 
Tiszta kreatin-monohidrát nettó tömege: 500g
Ebből tiszta kreatin tömege: 441,18g
Étrend-kiegészítő / 147 adag 3,4g kreatin-monohidráttal.

A Heracles Juice egy prémium kreatin-monohidrát kiegészítő, amelyet a sportteljesítmény fokozására és az izomnövekedés támogatására fejlesztettek ki. Minden javasolt 3,4 g-os adag Heracles Juice 3 g tiszta kreatint tartalmaz, amely erős adagot biztosít ebből a hatékony vegyületből, hogy támogassa edzését és maximalizálja az eredményeket.

Előnyök:

  • Fokozott sportteljesítmény: A kreatin-monohidrát az egyik legszélesebb körben kutatott étrend-kiegészítő a fitnesziparban, ismert azon képességéről, hogy növeli az erőt, a teljesítményt és az állóképességet a magas intenzitású tevékenységek, például a súlyemelés, a sprint és a HIIT edzések során.
  • Izomnövekedés: Azáltal, hogy növeli a foszfokreatin készleteket a testben, a Heracles Juice támogatja az adenozin-trifoszfát (ATP) gyors regenerációját, amely az izomösszehúzódások elsődleges energiaforrása. Ez javítja az edzésteljesítményt és növeli az izomnövekedést idővel.
  • Gyorsabb regeneráció: A kreatin pótlása segíthet csökkenteni az izomfáradtságot és felgyorsítani a regenerációt az intenzív edzések között, lehetővé téve, hogy intenzívebben és gyakrabban edzhess.
  • Fokozott izomtónus: A kreatin támogatja a sejten belüli hidratációt, vizet vonzva az izomsejtekbe, ami teltebb és volumennövelt megjelenést eredményez, amelyet gyakran „pump”-ként emlegetnek.
  • Biztonságos és hatékony: A Heracles Juice tiszta kreatin-monohidrátot tartalmaz felesleges adalékanyagok vagy töltőanyagok nélkül, így minden adagban maximális hatékonyságot biztosít.

 

Mikor használjuk:

  • Edzés előtt: Fogyassz Heracles Juice-t körülbelül 30 perccel az edzés előtt, hogy maximalizáld a kreatinszintet az izmokban és növeld a teljesítményt edzés közben.
  • Edzés után: Fogyassz Heracles Juice-t közvetlenül edzés után, hogy támogasd az izomregenerációt és pótold az edzés során kimerült kreatin készleteket.
  • Napi fenntartás: Az optimális eredmények eléréséhez fogyaszd következetesen a Heracles Juice-t napi étrend-kiegészítő részeként, még pihenőnapokon is, hogy fenntartsd a megnövekedett kreatinszintet az izmokban.

 

Akár versenyző sportoló vagy elhivatott fitnesz rajongó vagy, a Heracles Juice segít kihozni a teljes potenciált az edzőteremben és elérni a fitnesz céljaidat. Tapasztald meg a különbséget a Heracles Juice segítségével, és emeld teljesítményed legendás szintre.

Összetevők: Tiszta kreatin-monohidrát.

Adagolás: felnőtteknek 3,4 g adagonként (1 mérőkanál*). Adag: 3,4 g kreatin-monohidrát = 3 g kreatin.
* A mérőkanál a csomagolásban található.

Tápérték 3,4g porban 100g porban
Fehérje 0g 0g
Összes zsír 0g 0g
Szénhidrátok 0g 0g
Rost 0g 0g
0g 0g
Vitaminok 0g 0g
Energia 40kJ/9,2kcal 1181kJ/273kcal
Kreatin-monohidrát 3,0g 88,23g

 

Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Gyermekektől elzárva tartandó. Tárolja száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől.

További információk

Tömeg 0.5 kg
Ízesítés

Ízesítetlen

Csomagolás

500g

Juice – Kreatin monohidrát termékről 2 értékelés

  1. Bence Kis

    Meglepően nem adja a szokásos keserű hal ízt mint a többi, jól oldódik, nem homokos – ami nálam nyerő 😀

  2. magorijuli007

    Nincs mit rajt értékelni.. teszi a dolgát

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük